Hagyomány Blog: 2010. június

Szeretettel köszöntelek a Hagyomány közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 4 db
  • Videók - 27 db
  • Blogbejegyzések - 53 db
  • Linkek - 3 db

Üdvözlettel,

Hagyomány vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Hagyomány közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 4 db
  • Videók - 27 db
  • Blogbejegyzések - 53 db
  • Linkek - 3 db

Üdvözlettel,

Hagyomány vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Hagyomány közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 4 db
  • Videók - 27 db
  • Blogbejegyzések - 53 db
  • Linkek - 3 db

Üdvözlettel,

Hagyomány vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Hagyomány közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 4 db
  • Videók - 27 db
  • Blogbejegyzések - 53 db
  • Linkek - 3 db

Üdvözlettel,

Hagyomány vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hagyomány hírei - 2010. június

Hozzávalók:
-1 kg káposzta
-0,5 kg liszt
-2 dkg élesztő
-1 dl tej
-1 tojás
-só

 

Elkészítés:

A káposztát lereszelem, majd megdinsztelem olajban, ízlés szerint borssal és sóval ízesítem. Fél kiló lisztből kelt tésztát dagasztok. A 2 dkg élesztőt 1 dl tejben felfuttatom. A fél kiló lisztbe a felfuttatott élesztőt, 1 tojást egy csipet sót keverek és összegyúrom. A kész tésztát állni hagyom, mikor megkelt, kinyújtom, a megdinsztelt káposztát rákenem, és mint a bejglit feltekerem.

Tovább 

Hozzávalók:
-0,5 kg krumpli
-liszt
-só
-bors

 

Elkészítés:

A fél kiló krumplit meghámozzuk, majd káposztareszelőn lereszeljük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy tojást, egy dl tejet teszünk a lereszelt burgonyához, hogy a tészta könnyebb legyen. A masszába annyi lisztet rakunk, hogy nokedliszerű tésztát kapjunk. A tésztát evőkanállal forró zsírba szaggatva pirosra sütjük.

Fogyaszthatjuk parenyica sajttal és tejföllel, de kiváló bablevesek és gulyáslevesek mellé is.

Tovább 

 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu