Szeretettel köszöntelek a Hagyomány közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hagyomány vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hagyomány közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hagyomány vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hagyomány közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hagyomány vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hagyomány közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hagyomány vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Lovas Éva | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
-1 kg káposzta
-0,5 kg liszt
-2 dkg élesztő
-1 dl tej
-1 tojás
-só
Elkészítés:
A káposztát lereszelem, majd megdinsztelem olajban, ízlés szerint borssal és sóval ízesítem. Fél kiló lisztből kelt tésztát dagasztok. A 2 dkg élesztőt 1 dl tejben felfuttatom. A fél kiló lisztbe a felfuttatott élesztőt, 1 tojást egy csipet sót keverek és összegyúrom. A kész tésztát állni hagyom, mikor megkelt, kinyújtom, a megdinsztelt káposztát rákenem, és mint a bejglit feltekerem.
14 éve | Lovas Éva | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
-0,5 kg krumpli
-liszt
-só
-bors
Elkészítés:
A fél kiló krumplit meghámozzuk, majd káposztareszelőn lereszeljük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy tojást, egy dl tejet teszünk a lereszelt burgonyához, hogy a tészta könnyebb legyen. A masszába annyi lisztet rakunk, hogy nokedliszerű tésztát kapjunk. A tésztát evőkanállal forró zsírba szaggatva pirosra sütjük.
Fogyaszthatjuk parenyica sajttal és tejföllel, de kiváló bablevesek és gulyáslevesek mellé is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu